Новини 24 листопада: РФ і план бойовиків, підтримка бізнесу

Вівторок, 24 листопада 2020, 20:07
Новини 24 листопада: РФ і план бойовиків, підтримка бізнесу

Росія відкрито підтримала план бойовиків на Донбасі, Зеленський анонсував заходи для підтримки бізнесу, — актуальні новини 24 листопада.

Про РФ і план бойовиків 

Представник Росії у ТКГ підтримав план дій, запропонований представниками ОРДЛОУ, що мешкають на території, тимчасово непідконтрольній уряду України.

Про заходи для підтримки бізнесу

Зеленський заявив, що до Ради найближчим часом подадуть законопроєкти щодо заходів для підтримки громадян та бізнесу у зв’язку з карантинними обмеженнями, зокрема, ФОПи та наймані працівники, чия сфера діяльності потрапляє під закриття через карантин, отримають матеріальну допомогу у розмірі 8 тис грн.

Виплати на допомогу бізнесу, які анонсував президент Володимир Зеленський, пропонуватимуть фінансувати з фонду боротьби з COVID-19.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

У найближчі кілька тижнів новим керівником Міненерго може стати нинішній голова ДП "Енергоринок" Юрій Гнатюк.

Влада Росії заявляє, що її протичовновий корабель "Адмірал Виноградов" зупинив порушення держкордону РФ есмінцем ВМС США "Джон Маккейн" у затоці Петра Великого, США пояснили, що Росія незаконно претендує на нейтральні води Японського моря.

Українські прикордонники розвернули на кордоні угорського політика Іштвана Грежу, якому заборонено в'їзд в Україну через втручання угорського уряду в місцеві вибори.

Адміністрація загальних служб, що опікується питаннями зміни президента, повідомила Джо Байдену, що готова розпочати процес передачі повноважень. 

Міністр культури Олександр Ткаченко пропонує запланувати двотижневий локдаун, прив’язаний до новорічних свят, та відмовитись на Різдво та Новий рік від масових заходів.

Уродженка України, засновниця стартапу Flurosat Анастасія Волкова увійшла до списку найбільш впливових та надихаючих жінок року від ВВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News