Головні новини неділі і ночі: локдаун завершено, ситуацію стабілізовано - МОЗ, світовий рекорд від Spacex

Понеділок, 25 січня 2021, 07:00

У МОЗ заявили, що завдяки посиленим карантинним обмеженням з 8 по 24 січня вдалося розвантажити медичну систему, SpaceX здійснила наймасовіший запуск в історії космонавтики — актуальні новини 24 січня.
Про локдаун

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що завдяки посиленим карантинним обмеженням з 8 по 24 січня вдалося стабілізувати ситуацію з епідемією COVID-19 і розвантажити медичну систему.

Міністр також запевнив, що уряд наразі не планує жорстких обмежувальних карантинних заходів навесні.

Про SpaceX

Американська приватна космічна компанія Ілона Маска SpaceX, який за даними Bloomberg, 7 січня став найбагатшою людиною на планеті Земля, здійснила наймасовіший за кількістю корисних навантажень запуск в історії космонавтики. 

Місія SpaceX Transporter-1 доставила на орбіту відразу 143 супутники. Загальна маса апаратів від 30 клієнтів SpaceX понад п'ять тонн.

Про Толоку Української правди

УП дарує футболку з оновленим Дон Кіхотом кожному підписнику Толоки УП, який підтримає видання від 1000 грн на рік. Акцію продовжено до кінця січня.

Долучайтеся до Толоки УП і отримуйте ексклюзивні промокоди від бізнес-партнерів Української правди.

Про інші важливі новини

За даними Східної правозахисної групи, на окупованому Росією Донбасі на даний момент відбувається зміна кураторів підприємств, зокрема, контроль над видобутком вугілля Москва передає компанії, яку пов'язують з опозиційним народним депутатом України.

У Путіна відреагували на акції протесту по всій Росії. Прессекретар президента заявив, що мітинги вигідні тим, хто хоче "далі качати ситуацію" у країні.

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов не надіслав до Верховної Ради двох із трьох необхідних документів для розгляду парламентом питання про призначення позачергових виборів міського голови Харкова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування