Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"Слуга народу" планує висунути стронгмена Вірастюка у Раду

Четвер, 11 лютого 2021, 10:17
Слуга народу планує висунути стронгмена Вірастюка у Раду
Facebook Василя Вірастюка

Партія "Слуга народу" може висунути українського спортсмена та актора Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати в окрузі №87 в Івано-Франківській області.

Джерело: співрозмовники "Української правди" у політсилі, "Інтерфакс-Україна"

Деталі: Очікується, що 11 лютого на з'їзді партії "Слуга народу" висунуть кандидатів у народні депутати в 50-му і 87-му виборчих округах на проміжних виборах до Верховної Ради.

Довибори до парламенту призначено на 28 березня 2021 року.

У 87-му окрузі конкуренцію Василю Вірастюку можуть скласти відома за суперечками з президентом Володимиром Зеленським Олена Біленька (Маруся Звіробій) та екс-директор "Буковелю" Олександр Шевченко. 

Читайте також: Один день з Василем Вірастюком. Святий Миколай, рани 90-х, курка з перцем і страхи силача

Передісторія:

  • Довибори в одномандатному виборчому окрузі №87 відбудуться 28 березня, бо колишній нардеп "Слуги народу" від цього округу став міським головою міста Надвірна в Івано-Франківській області.
  • 29 січня партія "Європейська солідарність" під час свого з’їзду висунула військову та волонтера Олену Біленьку, відому як Маруся Звіробій, кандидаткою на довиборах в Раду у 87 окрузі.
  • 9 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала екс-директора туристичного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка кандидатом в народні депутати на 87 виборчому окрузі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування