Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навального відправили в колонію, де шиють труси

Середа, 3 березня 2021, 00:19
Навального відправили в колонію, де шиють труси

Виправна колонія №2 у Володимирській області РФ, куди відправили відбувати покарання Олексія Навального, поставляє Федеральній службі виконання покарань Росії нижню білизну і виконала контракт на поставку чоловічих трусів.

Джерело: The Insider

Деталі: У 2018 році ВК-2 отримала контракт від Управління ФСВП у Володимирській області на поставку чоловічих сорочок, трусів і кальсонів.

Сума контракту склала 821 тисячу рублів. Згідно з даними сайту Держзакупівлі, колонія мала поставити 4 тисячі трусів і кальсонів за ціною 81 рубль за штуку. Сорочки були оцінені дорожче – по 311 рублів.

Купити речі, вироблені ув'язненими в колоніях Володимирській області, можна не тільки за держконтрактом.

На офіційному сайті У ФСВП у Володимирській області вивішений каталог продукції, яку виробляють ув'язнені місцевих колоній.

Серед них – сувеніри, меблі, взуття і текстиль, форма для співробітників поліції, спецодяг, білизна, яку шиють саме у ВК-2.

Передісторія:

  • Олексія Навального, який намагається викривати представників російської влади та не раз перебував під арештом, отруїли в РФ препаратом "Новічок". 20 серпня він знепритомнів у літаку, потрапив до реанімації, потім впав у кому. З Росії його перевезли до Німеччини.
  • У грудні 2020 року російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував відео, в якому спілкується з начебто одним із працівників ФСБ, що стежили за ним і брали участь у спецоперації. Співрозмовник Навального також розповів, як очищав конфіскований одяг політика від слідів отрути. За його словами, особливу увагу при очищенні було приділено швам на внутрішній стороні трусів.
  • Навального затримали 17 січня, одразу після прильоту з Німеччини, де він лікувався після отруєння.
  • 3 лютого російський суд засудив Олексія Навального до 3,5 років виправної колонії загального режиму.
  • 28 лютого російського опозиціонера Олексія Навального перевезли до виправної колонії у Володимирській області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування