Навальний перебуває в одиночній камері туберкульозної лікарні - адвокат

Вівторок, 20 квітня 2021, 18:34
Навальний перебуває в одиночній камері туберкульозної лікарні - адвокат

Засуджений у Росії опозиційний політик Олексій Навальний перебуває в одиночній камері туберкульозної лікарні в колонії № 3 у Володимирській області РФ.

Джерело: адвокат Навального Вадим Кобзєв в Twitter

Деталі: За словами захисника, Навального госпіталізували в неділю 18 квітня, все "лікування", яке отримує голодуючий політв'язень - крапельниця з глюкозою: першу - поставили з четвертого разу.

Пряма мова: "Вчора ввечері три медсестри зробили шість спроб зробити ще одну крапельницю, але так і не змогли потрапити у вену. Тепер тільки всі руки сколені і в синцях.

На цьому "лікувальні процедури" ФСВП закінчилися. Більше нічого не було, і не вірте жодному їхньому слову".

Додатково: В Instagram Навального з'явився новий запис, в якому політик описує своє нинішнє становище: "Ходить, похитуючись, скелет по камері ... Мною зараз, правда, можна лякати дітей, які відмовляються їсти".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алексей Навальный (@navalny)

Передісторія:

  • Навального, який оголосив голодування у виправній колонії з вимогою пустити до нього лікаря, перевели з медичної частини назад у загін.
  • Лікарі російського опозиціонера заявляють про його критичний стан за результатами аналізів і просять негайно пустити їх до пацієнта.
  • Адміністрація президента США Джо Байдена попередила російську владу про наслідки у разі смерті Навального у в'язниці.
  • Глава Ради з прав людини при президенті РФ Валерій Фадєєв заявив, що не збирається відвідувати в колонії хворого опозиціонера: "Побачу хвору людину і що?".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування