"Слуги" уже припускають, що журналісти Суспільного влаштували скандал через гроші

Четвер, 21 жовтня 2021, 17:02
Слуги уже припускають, що журналісти Суспільного влаштували скандал через гроші
Фото: Фейсбук Данила Гетманцева

Голова фінансового комітету Верховної Ради, нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев припустив, що журналісти "UA: Перший" влаштували скандал, щоб канал отримав додаткове фінансування з бюджету.

Джерело: Telegram-канал Гетманцева

Пряма мова Гетманцева: "Глянув в проекті бюджету 2022, поданому у вересні в ВР. Так, того самого, який ми зараз голосуємо в першому.

По Суспільному телебаченню рік до року КМ (Кабінет міністрів – ред.) запропонував мінус 400 млн. грн.

Ось вже воістину, про що б не скандалили, завжди скандалять про гроші;).

Не впевнений, що скандал з нібито утиском свободи слова сильно допоможе збільшити і без того, скажімо відверто, не мале фінансування, але спроба зарахована".

Читайте також: Зворотний відлік. Як Банкова конфліктує з суспільним мовником і чому Офіс президента обирає спікерів на ефіри

Передісторія:

  • Ведуча ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший" Мирослава Барчук заявила про те, що Офіс президента "давно і жорстко контролює присутність на ефірах народних депутатів від фракції "Слуга народу".
  • Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відкинув звинувачення Барчук у тиску Офісу президента на "UA:Перший", але не заперечив прагнення команди президента до "узгодженої інформаційної позиції".  
  • Президент Володимир Зеленський назвав "хайпом" звинувачення телеведучої телеканалу "UA: Перший" в контролі з боку Офісу президента присутності на ефірах народних депутатів від фракції "Слуга народу".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування