Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти, які рили окопи в лісах на ЧАЕС, заслуговують на премію Дарвіна – Верещук

Четвер, 31 березня 2022, 22:10
Окупанти, які рили окопи в лісах на ЧАЕС, заслуговують на премію Дарвіна – Верещук
Саркофаг над четвертим реактором ЧАЕС. фото ілюстративне: getty images

Віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук вважає, що російським окупантам, які рили окопи в лісах на Чорнобильській атомній електростанції, варто присудити "премію Дарвіна".

Джерело: facebook-сторінка Верещук

Пряма мова Верещук: "Вважаю, що російські військовослужбовці, які рили окопи в лісі в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, цілком заслуговують бути номіновані на Премію Дарвіна цьогоріч. Бо вони добровільно отримали такі дози радіації, наслідки яких їм будуть пояснювати лікарі в спеціальних захисних костюмах. 

Реклама:

Це той випадок, коли ворог вселяє жах через тирсу у нього в голові".

Довідково: Премія Дарвіна – це віртуальна гумористична премія. Її щорічно вручають у соцмережах людям, котрі найбезглудішим чином втратили здатність мати дітей або знищили себе. Обов’язковими умовами є відсутність дітей та оригінальний безглуздий спосіб нанесення собі шкоди.

Премія вручається таким людям за "вилучення неповноцінних генів із генофонду людства".

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія: 

  • За даними білоруських журналістів, до радіаційного лікувального центру в Гомелі регулярно привозили російських солдатів, які дістали значну дозу опромінення від порушення вимог перебування в "зоні відчуження" на ЧАЕС.
  • У ЗМІ повідомляли, що російські окупанти катаються в Рудому лісі біля Чорнобиля, здіймаючи клуби зараженого пилу.
  • 31 березня підрозділи російських окупантів виїхали з території ЧАЕС, забравши із собою полонених службовців Національної гвардії України, які охороняли об’єкт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування