Змінюють колаборантів на кадировців: у Маріуполі окупанти проводять ротацію

Субота, 21 травня 2022, 22:30
Змінюють колаборантів на кадировців: у Маріуполі окупанти проводять ротацію
фото: Андрющенко у Telegram

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що окупанти проводять ротацію на фільтраційних пунктах пропуску та блок-постах навколо Маріуполя.

Джерело: Андрющенко у Telegram

Пряма мова: "Наші джерела з міста повідомляють, що на фільтраційних пунктах пропуску та блок-постах навколо Маріуполя в бік Запоріжжя проходить ротація окупантів.

Реклама:

Колаборантів та представників так званої народної міліції "ДНР" змінюють на представників росгвардії та кадировців".

Читайте також: Кадировці бояться померти в Україні – учасник Другої чеченської війни, який воює за Україну

Нагадаємо: 

ВІДЕО ДНЯ
  • Українська влада отримала опосередковане підтвердження, що майже знищений російськими обстрілами Маріуполь окупанти планують віддати на поталу "кадировцям".
  • У Маріуполі російські загарбники планують силою залучити містян в лави так званих "добровільних дружин".
  • Російські журналісти твердять, що підрозділи, які підпорядковуються главі Чечні Рамзану Кадирову, щодня зазнають великих втрат загиблими і пораненими, але це добре приховується через PR-технології. 
  • У березні військові полку "Азов", який захищає Маріуполь, потролили Кадирова, який публікує відео, як його бойовики стріляють в порожні вікна зруйнованих будинків і світлофори на вулицях, вдаючи, ніби ведуть важкий бій із "бандерівцями".
  • Журналісти пізніше з’ясували, що відео боїв "кадировців", які вони начебто вели в різних частинах Маріуполя, були зняті в межах одного міського скверу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування