Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ССО показали кадри висадки на Зміїний та інших унікальних операцій

Середа, 21 грудня 2022, 16:24
ССО показали кадри висадки на Зміїний та інших унікальних операцій
фото ССО

Під час однієї з операцій "морські котики" Сил спецоперацій України врятували від окупації п’ять сотень мирних мешканців прибережної території.

Джерело: пресслужба ССО

Деталі: Сили спеціальних операцій використовують морський компонент для ведення бойових дій та протидії російському вторгненню.

Реклама:

Човни використовуються для виведення розвідувальних груп у район виконання завдань, для евакуації військовослужбовців та цивільного населення, патрулювання. Це відбувається також у співпраці з підрозділами ВМС та Служби безпеки України.

На відео, оприлюдненому 21 грудня, є кадри з висадки "морських котиків" 73 окремого морського центру СпП ім кошового отамана Антіна Головатого на острів Зміїний, та інших бойових операцій.

ВІДЕО ДНЯ

Спецпризначенці також розповідають про те, як по воді евакуйовували цивільних з-під носа у ворога, і не дали мирним громадянам опинитися в окупації.

Тоді було врятовано близько 500 мирних мешканців, серед яких було багато людей похилого віку та маленьких дітей (напрямок спецоперації не розкривається).

Також на рахунку бойових плавців 73-го морського центру спецпризначення – висадки на окупованих росіянами територіях, евакуація побратимів, розмінування морської акваторії і, звісно, знищення російських загарбників.

Читайте також: ССО показали день роботи спецпідрозділу, який перетворює "поганих росіян на хороших"

Окупант у жіночому халаті, сюрпризи для ворога: воїн ССО розповів про бій за село на півдні

"Пірати Херсонського моря": як ССО прокладали шлях до села з окупантами по дну річки

Спецоперація "Зміїний": ССО розповіли ексклюзивні подробиці висадки на острів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: