Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦАХАЛ заявив, що за ніч атакував 500 об’єктів ХАМАС

Понеділок, 9 жовтня 2023, 11:52
ЦАХАЛ заявив, що за ніч атакував 500 об’єктів ХАМАС
Скриншот з відео з Telegram Ігаля Левіна

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила в понеділок, що за ніч атакувала 500 об'єктів ХАМАС і Палестинського ісламського джихаду.

Джерело: CNN, The Times of Israel, офіцер армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін у Telegram

Дослівно CNN: "Відео та зображення в соціальних мережах показують мечеті і житлові будинки в Газі, зрівняні з землею, кількість загиблих на цій території в понеділок зросла до щонайменше 436 осіб.

Реклама:

Армія оборони Ізраїлю заявила, що за ніч атакувала 500 об'єктів ХАМАС і Палестинського ісламського джихаду.

Міністерство внутрішніх справ Палестини заявило, що більшість цілей були "вежами, житловими будинками, цивільними і службовими об'єктами, а також багатьма мечетями"".

Деталі: ЦАХАЛ наголошує, що завдавав ударів по двох оперативних об'єктах ХАМАСу у мечеті в Газі, а також по семи командних центрах ХАМАСу, командному центру Ісламського джихаду, а також по численних багатоповерхових будинках, в тому числі по будинку секретаря ХАМАСу Рухі Маштаа.

ВІДЕО ДНЯ

ХАМАС заперечує, що будівлі, по яких були завдані удари, використовувалися бойовиками угруповання, заявляючи, що житлові будинки обстріляли без попередження.

Офіцер армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін опублікував у Telegram фото і відео нібито уражених об’єктів.

Близькосхідне агентство ООН для допомоги біженцям і організації робіт повідомляє, що близько 74 000 людей в Газі були змушені покинути свої домівки і знайшли притулок у школах.

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...