Економічна правда запрошує на перший за час великої війни Банківський форум

Безугла в комітеті може становити реальну загрозу національній безпеці – Веніславський 

Понеділок, 27 листопада 2023, 01:59
Безугла в комітеті може становити реальну загрозу національній безпеці – Веніславський 
ФЕДІР ВЕНІСЛАВСЬКИЙ, ФОТО ОП

Народний депутат і представник президента у Верховній Раді Федір Веніславський вважає, що народна депутатка від "Слуги народу", членкиня комітету нацбезпеки, оборони та розвідки Марʼяна Безугла може становити реальну загрозу національній безпеці з огляду на її поведінку.

Джерело: Веніславський в ефірі NV

Деталі: Він відреагував на скандальну заяву Безуглої, яка заявила, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не надав плану на наступний рік, тому військове керівництво України має піти. 

Реклама:

За словами Веніславського, такі заяви в умовах війни можуть мати вкрай негативні наслідки. Особливо, зважаючи на те, які чутливі для безпеки і оборони держави питання, які розглядає комітет. 

Пряма мова Веніславського: "Тому я вважаю, що  така діяльність і поведінка пані Безуглої є неприпустимою і її перебування в комітеті може становити реальну загрозу національній безпеці з огляду на таку модель поведінки".

Передісторія:

  • У неділю народна депутатка від "Слуги народу", членкиня комітету нацбезпеки, оборони та розвідки Марʼяна Безугла заявила, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не надав плану на наступний рік, тому військове керівництво України має піти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: