Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Офісі генпрокурора проведуть профілактичну роботу після розслідування УП про святкування

П'ятниця, 8 грудня 2023, 12:35
В Офісі генпрокурора проведуть профілактичну роботу після розслідування УП про святкування
ФОТО: СКРІНШОТ З ВІДЕО УП

Офіс генпрокурора проведе профілактичну роботу після розслідування УП про святкування Дня прокурора, щоб не допустити подібних випадків під час свят у грудні та січні.

Джерело: співрозмовники УП в Офісі генпрокурора

Дослівно: "05.12.2023 вийшла негативна публікація видання "Українська правда" з приводу святкування Дня працівників прокуратури. З метою недопущення подібних випадків під час вихідних і святкових днів у грудні 2023 та січні 2024 років прошу провести серед підлеглих працівників додаткову профілактичну роботу".

Реклама:

Деталі: Зокрема доручили довести до відома кожного працівника неприпустимість керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння або відмови від огляду на такий стан на вимогу уповноваженої особи.

У разі виявлення фактів порушення правил прокурорської етики обіцяють внести дисциплінарні скарги до прокурорів.

Що передувало:

ВІДЕО ДНЯ
  • Журналісти  "Української правди" зафільмували нескінченну хвилю подарунків та пакетів у День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

  • У матеріалі також йдеться про те, що під час заходів до Дня працівників прокуратури генеральний прокурор Андрій Костін закликав усіх працівників органів прокуратури бути не просто вдячними нашим захисникам, а підтримувати та допомагати усім необхідним.
  • 5 грудня Костін доручив провести службове розслідування та вжити заходів після опублікованого розслідування журналіста "Української правди" Михайла Ткача "На "дні" прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято".

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: