Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Синоптики дали прогноз на вихідні: сніг та ожеледиця

П'ятниця, 8 грудня 2023, 13:33
Синоптики дали прогноз на вихідні: сніг та ожеледиця
ФОТО ЕЛЬДАРА САРАХМАНА, УП

У південно-східній частині України в суботу 9 грудня очікується дощ і мокрий сніг, ожеледиця, у північно-східних областях сніг, на решті території без опадів.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру

Деталі: За прогнозами синоптиків, на більшій частині території країни на дорогах подекуди ожеледиця, у західних та північних областях вночі та вранці місцями туман.

Реклама:

Вітер північно-східний, на заході країни південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, у Карпатах до 10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; у південній частині країни вночі та вдень 0-5° тепла, у Криму 4-9° тепла.

У Києві в суботу без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу.

10 грудня у східних, північно-східних, вдень подекуди й у західних областях України очікується невеликий сніг, мокрий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах, крім південних областей, місцями ожеледиця.

ВІДЕО ДНЯ

Вітер південно-східний та південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни вночі близько 0°, вдень 1-5° тепла.

У столиці в неділю без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

Додатково: За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві 9 грудня найвищу температуру вдень було зафіксовано на позначці 8,5° тепла в 1944 і 1960 роках, найнижчу вночі - на позначці 18,4° морозу в 1945 році.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування