Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У більшості областей України очікується сніг, на дорогах – ожеледиця

Четвер, 7 грудня 2023, 12:58
У більшості областей України очікується сніг, на дорогах – ожеледиця
фото - Ростислав Шпук

У п'ятницю 8 грудня в північних, Вінницькій та Харківській областях сніг, у більшості центральних, східних і південних областей сніг і дощ, а також налипання мокрого снігу, ожеледь, у західних областях без істотних опадів, на Закарпатті та Прикарпатті туман.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру

Деталі: На дорогах більшості областей очікується ожеледиця.

Реклама:

Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура в північних і західних областях уночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території протягом доби 0-5° морозу, на півдні країни 0-5° тепла, вдень у Криму 6-11° тепла.

У Києві в п'ятницю очікується сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу.

В Україні 9 грудня на Лівобережжі невеликий сніг, у східних областях - помірний, у південних областях невеликий дощ із мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. На дорогах, крім південних областей, місцями ожеледиця.

ВІДЕО ДНЯ

Вітер північно-східний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура в північних і західних областях уночі 5-10° (у Волинській, Рівненській та Житомирській областях місцями до 13° морозу), удень 2-7° морозу, на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни вночі та вдень 0-5° тепла.

У столиці в суботу без істотних опадів. Вітер північно-східний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу.

Додатково: За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 8 грудня найвища температура вдень була 12,2°у 1960р., найнижча вночі -19,7° у 1959р.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування