Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Творець "темників" створить Медведчуку інформагентство

Понеділок, 10 січня 2005, 17:47
Керівник Головного управління інформаційної політики Сергій Васильєв збирається створити при ТРК "Альтернатива" інформаційне агентство.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє "Телекритика".

У телефонній розмові з кореспондентом "Телекритики" Васильєв говорити про плани створення інформагентства відмовився. "Поки нічого не можу сказати", - відповів він.

У той же час відомо, що на роботу в нове агентство вже набирають співробітників. Можливо, офіційно про початок його роботи оголосять уже наприкінці місяця.

Як відомо, ТРК "Альтерантива", контрольована Васильєвим, - один з медіа-ресурсів партії СДПУ (о).

Сергій Васильєв - журналіст за освітою, працював редактором редакції пропаганди Укррадіо, керував ТК "Право", Держтелерадіо України, був віце-президентом НТКУ (1995-1999 рр. ). Автор медіа-проекту "Правовий Всеобуч".

Він прийшов на роботу в АП разом з новим керівником адміністрації президента Віктором Медведчуком у 2002 році.

Він не входить до партії СДПУ (о), яку очолює Медведчук (про що часто нагадує), але давно працює разом з Медведчуком.

В АП Васильєв очолив головне інформаційне управління, на нього безпосередньо покладався контроль за інформаційними потоками в країні.

Васильєва називали одним з авторів "темників".

ТРК "Альтернатива" під час виборчої кампанії працювала як велике неофіційне інформаційне агентство зі збору й аналізу поточної інформації, відомо також, що ця телекомпанія була задіяна й у підготовці відеоматеріалів для наступної реалізації "темників".

Компанія на самому початку виборчої кампанії стала учасником публічного скандалу. ТРК "Альтернатива" обвинуватила штаб Ющенка у викраденні журналіста.

У свою чергу, штаб Ющенка обвинуватив журналістів цієї телекомпанії в тому, що вони намагалися за гроші умовити бомжів і п'яних переодягтися у футболки із символікою Ющенка і позувати на камеру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування