Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лозінському дали втекти люди з уряду, СБУ, МВС?

П'ятниця, 10 липня 2009, 23:20

Член фракції "НУ-НС" Анатолій Гриценко вважає, що у справі екс-депутата від БЮТ Віктора Лозінського має йти мова про відповідальність вищих посадових осіб.

Про це він заявив в ефірі програми "Шустер live" у п'ятницю ввечері.

"Ці нелюди... двох вже затримали, але третьому дали втекти. І дали втекти не кіровоградські чиновники, а київські", - зазначив Гриценко.

"Я не здивуюся, якщо давали втекти, і ми згодом дізнаємося, люди, які сидять і в уряді, і в керівництві СБУ, і МВС, і прокуратури", - заявив депутат.

Потім, зауважив Гриценко, "президент розводить руками і каже, ну що ж таке треба якось затримати".

"Вибачте, це повна імпотенція влади. Коли влада хоче тримати когось під контролем, вона не дивиться на закон, вона прослуховує, слідкує", - обурився депутат.

"А тут всі згадали про закон і про процедуру. І дали втекти людині, яка б мала сісти пожиттєво. Тут треба вести мову про відповідальність вищих посадових осіб", - заявив Гриценко.

При цьому він зауважив, що якби він був на місці президента Віктора Ющенка – "голови полетіли б з СБУ, з МВС і з прокуратури за такі речі".

"І ніяким законом би не прикрились. А зараз спробуйте ще знайти (Лозінського, якого оголошено в розшук). Найстрашніше – це те, що ніхто ще не відповів, і немає впевненості, що хтось відповість. У цьому проблема", - додав депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування