Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 10 грудня: придбання вакцини в Україні, план застосування військ РФ і Білорусі

Четвер, 10 грудня 2020, 20:34
Новини 10 грудня: придбання вакцини в Україні, план застосування військ РФ і Білорусі

Придбати вакцину і вакцинуватися можна буде за власний кошт, Лукашенко схвалив план застосування угруповання військ РФ і Білорусі, — актуальні новини 10 грудня.

Про можливість придбати вакцину 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні можна буде придбати вакцину від коронавірусу COVID-19 на комерційній основі і вакцинуватися самостійно.

Про план застосування угруповання військ РФ і Білорусі

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко схвалив оновлений план застосування регіонального угруповання військ Білорусі та Росії.

Про Толоку Української правди

УП дарує футболку з оновленим Дон Кіхотом кожному підписнику Толоки УП, який підтримає видання від 1000 грн на рік. Акція діє до 7 січня. 

Долучайтеся до Толоки УП і отримуйте ексклюзивні промокоди від бізнес-партнерів Української правди.

 

Про інші важливі новини

Хакери, які атакували Європейське агентство з лікарських засобів, отримали доступ до документів щодо вакцини Pfizer/BioNTech.

Президент Венеційської комісії Джанні Букіккіо розкритикував "прикре" рішення КСУ і закликав Верховну Раду вирішити ситуацію, опираючись на принципи Конституції та "чисту логіку".

Через активні циклони над Західною Європою на заході, півночі та деяких центральних областях України прогнозують опади, мокрий сніг чи навіть льодяний дощ.

Так званий Верховний суд Криму заочно засудив українського бізнесмена Ленура Іслямова до 19 років колонії суворого режиму.

Укрзалізниця має намір провести індексацію тарифів з 1 березня на 2% щомісячно, що принесе компанії понад півмільярда гривень доходів.

Станом на 8 грудня 67 новообраних депутатів отримали нуль голосів в округах, але обралися в ради місцевого рівня.

На фінській АЕС Олкілуото сталася аварійна ситуація, в результаті чого другий енергоблок відключився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування