Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук пояснив, навіщо Марченко пішла в політику

Вівторок, 2 березня 2021, 12:04
Медведчук пояснив, навіщо Марченко пішла в політику

За словами кума Путіна Віктора Медведчука, його дружина, телеведуча Оксана Марченко пішла в політику, щоб продемонструвати свою політичну позицію.

Джерело: його інтерв'ю для "BBC News Україна"

Деталі: Медведчук каже, що в попередні роки у Марченко вже були "пориви" стати політиком, але він її "намагався від цього вберегти". Тепер вона прийняла остаточне рішення, і він її підтримав. Вона написала заяву в київську організацію ОПЗЖ і вступила в партію.

За його словами, у Марченко є досвід громадської діяльності, зокрема у благодійності, тож, у політиці "вона буде активнішою та публічнішою".

Крім того, розповів Медведчук, його дружина продовжить свою творчу кар'єру. Зокрема, готується до показу її новий фільм, який вона сама зняла.

Медведчук каже, що Марченко бачить себе активним членом партії, і пішла туди, щоб показати свою вже не громадську, а політичну позицію. А от чи увійде вона до складу політради, балотуватиметься до парламенту – наразі невідомо, "поживемо-побачимо".

Співголова ОПЗЖ стверджує, що не хоче бачити свою дружину президентом.

Пряма мова: "Я вважаю, що Україна повинна позбутися цієї посади. Я вважаю, що в Україні повинна бути парламентська форма правління. І з кожним роком я в цьому дедалі більше переконуюся".

Передісторія: Дружина нардепа Віктора Медведчука і кума російського президента Оксана Марченко, проти якої 19 лютого ввели санкції, заявила, що вступає у партію "Опозиційна платформа – За життя".

Рада національної безпеки й оборони України включила політика Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко в санкційний список, а причиною називають фінансування тероризму.

ЗМІ повідомляють, що Санкції Марченко і цивільної дружини Козака Наталії Лавренюк ввели через те, що вони є власницями Новошахтинського нафтопереробного заводу в Ростовській області, який фінансував бойовиків "Л-ДНР".

Санкції передбачають 5 обмежень.

Читайте також: Козак Медведчука. Звідки у соратника кума Путіна гроші на телеканали

Телевізійна скринька Пандори. Як Зеленський ввів санкції проти каналів Медведчука

Операція "Легалізація". Як Медведчук і Ко "вПАРюють" вугілля Україні

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: