10 лютого 2001

Архів

Новини
19:46
Ультиматуми антикучмістів
Акція "Україна без Кучми" відмовляється від переговорів до зняття силовиків, заявив Володимир Чемерис. За стіл переговорів протестуючі готові сісти тільки з двома особами - або з Кучмою, або з його "повноважним представником".
18:54
Що буде після відставки Деркача?
Думка політиків і політологів
Політики прогнозували відставку Деркача. Вони называють Радченка "професіоналом" и передбачають, що наступною жертвою буде Михайло Потебенько.
17:53
Who is Mr.Radchenko?
Закінчив Радченко... інститут легкої промисловості. За фахом "технологія хімічних волокон" у 1971 році. У тому ж році став курсантом Вищих курсів КДБ СРСР у Мінську, яким присвятив рік життя.
16:24
Інкрімінуюча плівка є фальшивкою, говорить український президент
Кучма: "Стосовно Гонгадзе. Я можу присягнути на біблії чи на конституції, що я ніколи не віддавав подібних наказів про знищення людини... Можливо, ім’я Гонгадзе з'являлося у розмовах, я не пам’ятаю. Проте я даю вам слово честі, що я ніколи навіть не знав цього журналіста".
15:57
Звільнено Деркача, у Кучми новий керівник охорони
Після засідання РНБО, яке проходило в режимі повної утаємниченості, прийнято рішення про відставку Леоніда Деркача. Новим головою СБУ став Володимир Радченко. Телебачення не могло навіть зняти традиційні 5 хвилин протоколу. Єдиним оператором був особистий оператор Кучми, який проводив зйомку без звуку.
15:25
У Лазеренка судові будні
Справа Лазаренка у США ніяк не перейде у стадію судового слідства. Слухання в окружному суді Сан-Франциско перенесено на тиждень, наступне має відбутись 15 лютого.
23:02
На Тимошенко та "Известия" подали до суду
Медведчук поповнює ряди "друзів преси" – він подав до суду на газету "Известия" за інтерв'ю з Тимошенко. Також віце-спікер буде судитися з самою Юлією Володимирівною.