11 січня 2001

Архів

Новини
22:33
Кучма втрачає ще один козир
"Я абсолютно підтверджую той факт розмови з президентом України, на який посилався майор Мельниченко". Тарас Чорновіл, син Вячеслава Чорновіла, - перший, хто впізнав свій голос на аудіоплівках майора.
20:53
Тепер у преси є високий покровитель
Податковий начальник України Азаров, якого Мельниченко назвав у числі виконавців політичних замовлень Кучми, відкидає обвинувачення і закликає у свідки чистоти помислів служби 60 тисяч своїх підлеглих. Це навіть більше, ніж наймасовіший мітинг у підтримку "гаранта" в Харкові.
19:53
"Репортери" звинувачують владу
…Більше усього "влетіло" генеральному прокурору. "Прокурор гальмував справу… Він не робив свою роботу, а зайняв позицію адвоката влади. Генеральний прокурор робив все можливе, щоб якісь офіційні особи уникли відповідальності. Він набагато велику активність виявив в іншій справі". Все це про пана Потебенька.
18:28
У силовиків є свій імунітет. Від депутатів
Справа Гонгадзе ніяк не відіб'ється на кар'єрі Потебенька. Принаймні поки. Він залишається працювати генопрокурором - депутати не тільки не змогли висловити недовіру Потебеньку, але навіть не проголосували за "м'яке" формулювання "визнання роботи незадовільною".
14:46
Генпрокуратура готова визнати найстрашніше
Таращанське тіло генпрокуротура визнає тілом Георгія Гонгадзе за "два-три дні". Про це дружині журналіста Мирославі повідомив сам Потебенько. Мама Георгія переконана, що треба чекати на результати міжнародної експертизи.
13:53
Захід обіцяє докопатися до істини, а Головатий емігрувати
Рада Європи пообіцяла допомогти в проведенні незалежної експертизи аудіокомпромата. І "якщо виявиться, що ці плівки - реальність, ми будемо мати Уотергейт в Україні", - упевнений доповідач Парламентської Асамблеї Ради Європи Ханне Северінсен.
12:11
"Кучма не прощає нікому"
В той час, коли останній реактор Чорнобильської АЕС почав охолоджуватися, атмосфера в українському суспільстві після оприлюднення плівок Мороза навпаки, нагрівається. Найвпливовіша бельгійська газета "Де Стандард" називає причиною вбивства Георгія Гонгадзе його матеріали про кримінальні зв’язки олігархів.
10:08
99,6 відсотків
Фактично, внятно довести, що руки перших осіб цієї країни не заплямовані кров'ю, генпрокурор Потебенько не зміг. Питання лишається. Я на стільки-то відсотків не винний – це ж не відповідь, правда?
Реклама: