11 жовтня 2000

Архів

Новини
21:59
Рівень демократії та економічного розвитку в Україні вищий, ніж в Росії, вважає Бжезінський
"Україна - не Росія", - так стисло охарактеризував нове бачення ролі України в міжнародних відносинах експерт з міжнародних питань Збігнев Бжезінський.
21:47
Гумовий Соцінтерн
І Соцпартія, і СДПУ (о) вважають, що саме вони є гідними членства у Соціалістичному інтернаціоналі. Але надмірні амбіції зайві – в Соцінтерні місця вистачить усім.
20:11
Конституція вже в операційній
Вже готові проекти законів, що змінюють і доповнюють конституційне поле України. Насамперед депутати займуться парламентською більшістю і депутатською недоторканістю.
16:49
"Ітера" знову перекриває кран
"Ітера" більше ніж в п'ять разів скоротила постачання газу українським генеруючим компаніям. Причина знову та ж сама – борги за паливо.
16:18
Ющенко встав на захист Тимошенко
У сварку між Тімошенко і Азаровим втрутився прем'єр. Цьому питанню Ющенко приділив кілька хвилин у своєму виступі перед відкриттям засідання Кабінету міністрів України.
15:08
Євросоюз нарешті розколовся
Рада міністрів Євросоюза визнала Україну країною з ринковою економікою. Тепер Батьківщина не стоїть в одному ряду з Кубою і Північною Кореєю.
12:34
Кучма призначив своїх спостерігачів при Нацбанку
Леонід Кучма призначив свою сімку членів ради Національного банку України - спостережного органу НБУ. Практично всі – особи знані, неоднозначні та небідні.
12:16
Кучма "профілактично" забороняє красти російський газ
Президент Кучма категорично заборонив несанкціонований відбір транзитного російського газу. Таке доручення президент дав прем'єру Віктору Ющенко і керівникам нафтогазової галузі.