15 червня 2001

Архів

Новини
20:25
МВФ не знає, коли дасть гроші Україні
19:52
Шефу радіо "Свобода" заборонили в'їзд до України
Персоною нон-грата оголошено Романа Купчинського. Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну директору Української служби американської радіостанції "Свобода".
19:32
Буш вивчив слово "Ukraine"
Американський президент Джордж Буш наблизився на мінімальну відстань до українського кордону. В п'ятницю він побував у Варшаві. У польській столиці слабкий в географії Буш, напевно, встановив власний рекорд з кількості речень, публічно сказаних про Україну.
16:56
КІНАХ ПОКАРАЄ СТАНІК?
15:54
Замковенко переміг?
Київський облсуд задовольнив скаргу Миколи Замковенка. Дії посадових осіб Генпрокуратури і прокуратури Києва визнані незаконними. Відразу по завершенню судового засідання прокурор Києва Гайсинський заявив про намір оскаржити рішення суду, а окрилені успіхом Замковенко і Федур - саму постанову про порушення справи.
15:50
Держсекретарі - сирий матеріал
Введення інституту держсекретарів поки поза рамками закону. Фактично, так заявив перший віце-спікер і головний юрист країни Віктор Медведчук, хоч лексика його була стриманою – питання треба врегулювати. Тому держсекретарів поки призначати не будуть, хоч фракції вже почали подавати кандидатури.
15:19
ЛІДЕРИ США І ЄС ЧЕКАЮТЬ ВІД УКРАЇНИ "ЯСНОЇ ВІДПОВІДІ"
15:06
Хто буде новим віце-прем'єром?
14:10
Про- і антиющенківські мотиви Кінаха
Перша прес-конференція нового прем'єра Кінаха стала б дуже корисною для психоаналітиків. Якщо idea fixe у Ющенка було щастя "маленького українця", то у Кінаха думки розвиваються в іншому напрямі – він думає тільки про "національні інтереси України".
13:53
Чого боїться прокуратура?
"Сьогодні хочуть закопати правду. Вони хочуть, щоб я ніколи не дізналася правди. Від мене вимагають настирливо, наполегливо, будь-якими методами, щоб я негайно поховала тіло". З такими словами із сльозами в голосі звернулася до журналістів мама Георгія Гонгадзе.
10:59
Україна продає знаряддя для тортур?
10:53
А судді хто?
Замковенко, звичайно, не ангел. Але, мабуть, не даремно "розправу" доручено людині, в якої самої "рильце в пушку". Ще в Харківській області, займаючи різні посади, Гайсинський був помічений в недобрий справах. Деякі з них просто напрошуються для проведення аналогій з його обвинуваченнями на адресу Замковенка. (З метою збереження мовних особливостей читайте оригінал матеріалу.)
10:24
У прем'єра - новий прес-секретар