23 грудня 2000

Архів

Новини
21:18
Вашингтон називає ціну розслідування справи Гонгадзе
Держсекретар США Мадлен Олбрайт вперше публічно назвала ім'я Георгія Гонгадзе. Від того, як офіційний Київ зможе захистити незалежність суду і свободу преси, залежить майбутнє України, заявила вона.
16:26
Таємна суть візиту Кучми до Росії
Насправді в Росію Кучма їздив не для урегулювання газових питань і відкриття пам'ятника Шевченку, а щоб отримати підтримку Путіна напередодні політичної кризи у Києві. Леонід Данилович шукає прихильників перед війною з Ющенком і Заходом.
15:40
Леонід Дан-ілліч Брежучма. Чи Кучмежнєв?
Це визначення явища, яке дісталося нам у спадок від агітаційно-пропагандистської машини минулого, коли за партійно-ідеологічним етикетом чинуша привселюдно мав дякувати "дара-го-го Леоніда Ільїча" навіть за те, що в нужнику все склалося і вдалося застебнути ширінку.
14:15
ХРОНІКА АКЦІЇ
Ідея боротися за "Україну без Кучми" зібрала мітинг в Дніпропетровську. Як і в столиці, лозунг об'єднав протилежні політичні сили - соціалістів, комуністів, Рух Костенка, КУН і Союз робітників України. Планується, що в центрі міста буде розбите наметове містечко.
А у суботу вдень учасники акції "Україна без Кучми" прибрали намети з Майдану Незалежності. Координатори мітингу запевняють, що вони обов'язково повернуться після свят. Зупинити їх може лише Кучма – якщо він піде у відставку.