22 грудня 2000

Архів

Новини
21:45
Почалася фільтрація лексики "Газпрому"
Віце-прем'єри - Христенко від Росії і чомусь Єхануров від України – підписали у Москві дві угоди про співпрацю в газовій сфері. Тепер газпромівські чиновники при розмові з Києвом більше не будуть кидатися словом "крадіжка".
19:08
Ющенко з командою переведені на другий курс
Рік тому Ющенко став головою виконавчої гілки влади. Прем'єр і його Кабмін не дотягли навіть до відмітки "добре" – так політологи поздоровляють уряд реформаторів з першим днем народження.
18:14
Не дурімо самі себе!
Навіщо казати "брехня"? Навіщо давати назви, не притаманні інформаційному середовищу, яке реально саме є живим міфом? До цього ж в міфах не опускаються! Існує багато більш зручних методів не сказати правди!
17:09
Юлію Тимошенко викликають в Росію… на допит
Російська військова прокуратура викликає на допит віце-прем'єра України Юлію Тимошенко. Її звинувачують у передачі великого хабаря високому військовому російському начальнику.Головний військовий прокурор Росії звернувся до генерального прокурора України з проханням провести слідчі дії з Тимошенко.
16:06
14:48
Навіщо владі нові Гонгадзе?
Влада зі своїми політичними поплічниками-"подільниками" та вірними інформпідлабузниками, які, до того ж, відчули, що можна зірвати в олігархів чималий куш, схоже, взяла курс на "зниження" ступеня опозиційності зниклого журналіста Гонгадзе.
14:26
Ющенко сподівається на совість силовиків
Силовики мають самостійно ухвалити рішення про свою відставку. Приблизно так можна трактувати слова прем'єра Ющенка, який традиційно висловився дуже неоднозначно. Ющенко це не сказав, але, швидше за все, саме це мав на увазі.
13:28
Сумщина готова стати багнетом "гаранта"
"Народна" ініціатива з низу, яка організувала Україні квітневий референдум і нещодавно пропонувала Кучмі ввести пряме президентське правління, знову подає голос. Сумщина закликає "гаранта" вжити все можливе для стабілізації політичної ситуації та в разі необхідності розпустити Верховну Раду.
11:01
Юридичні аспекти "тайпгейта"
Ця справа безпрецедентна. Останнього разу у жахливому кримінальному злочині проти особи звинувачувався президент-людожер Центральноафриканської республіки Бокасса. Навіть Піночет не звинувачується у тому, що ОСОБИСТО віддавав накази про викрадення політичних опонентів та їх вбивства, - суддя Василенко.
Реклама: