25 червня 2001

Архів

Новини
21:09
Увага! Ненормативне слово
У "Граней" з'явився двійник, зміст якого відрізняється від традиційних "Граней" Луценка, Коробової, Погорєлової та Джангірова як Кучма від Папи Римського. Однак це не альтернативний бюлетень для органів влади, а газета з новим змістом у старій обгортці, яка активно розповсюджується на вулицях Києва. У нормальних "Гранях" появу підозрілого тезки пов'язують з відголосками політичного неспокою та передчуттям близьких виборів.
19:52
Президент пропонує депутатам працювати понаднормово
19:24
Уряд ще не знає, чи піде на умови МВФ
18:42
Адміністрація президента впритул зайнялася контролем над правоохоронними органами
16:20
Роговий і не знав, що став "генератором"
Останній портфель виборола СДПУ(О)
Призначення міністра економіки Василя Рогового віце-прем'єром – це жива ілюстрація того, як Банкова визначає долі людей. Рогового навіть не запитали, чи хоче він бути заступником голови уряду. Більш того, Роговому після підписання указу не сказали, що він буде суміщати віце-прем'єрство з роботою на посаді міністра економіки. Він, непоінформований, запевняв пресу, що більше не буде міністром економіки.
15:48
Кредит ЄБРР на добудову АЕС залежить від співпраці України з МВФ
15:40
Мати зниклого журналіста шукає підтримки в Папи
Пані Гонгадзе дивилася в суботу увечері українське телебачення і дуже зраділа, коли почула, як Папа українською мовою процитував одного з найперших князів київської Русі: "Влада не повинна дозволяти знищувати людей".
15:21
Остаточно вирішено - восени розглянути українське питання в ПАРЄ
13:45
Війна - хатинам, мир - палацам
У понеділок Кучма, який протягом вихідних наспілкувався з Папою Римським, зігнав своє зло на підлеглих. "Гарант" наїхав на чиновників. Вочевидь, недаремно в суботу Іван Павло II активно закликав еліту країни на чолі з Кучмою "перешкоджати спокусі використати владу для особистих або групових інтересів".
12:23
Олесь Ковальчук: "Щоб залишитися людиною, особистістю і журналістом, я висловив свій протест"
Олеся Ковальчука зільнили з роботи з формулюванням "за систематичне невиконання службових обов'язків, покладених трудовою угодою". Він звернувся до суду з позовом про відновлення на роботі, оскільки звільнення відбулося з грубими порушеннями чинного законодавства.
11:49
Кучма і Гонгадзе
Минулого тижня Кучма відправив до Вашингтона свого найближчого помічника Володимира Литвина з довгим листом до президента США Буша-молодшого і з не менш довгим списком запитів щодо допомоги своєму уряду. США не можуть відкрито відкидати геть заявлений інтерес Кучми до співпраці із Заходом.
11:03
На цвинтарі розстріляних ілюзій уже немає місця для наметів
Чому програли "сантехніки" і на що сподіваються романтики
Рівно півроку тому на майдан Незалежності, усе ще не розритий, але вже
"Незалежності", вийшла група молодих людей. Якраз розгоралася "касетна справа", в усіх на вустах було ім'я "Георгій" і прізвище "Гонгадзе", майже всі розуміли, за що його, опозиційного журналіста, вбили. Ті, хто вийшли, знову почали вимагати зміни Системи - як десять років тому.