30 січня 2001

Архів

Новини
21:02
Головатий на Банковій. Нові подробиці
Кучма у вівторок вдень зустрівся з одним з найнепримиренніших антикучмистів. Десять днів тому Головатий зі "співробітниками адміністрації президента" вирішили влаштувати дебати в головному кабінеті країни. Тепер "гарант" знає, що громадська думка – це не тільки УТ-1.
20:46
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У середу зранку в наметове містечко на розі вулиць Хрещатик і Городецького прийшли представники головуправління контролю за благоустроєм міста. Київські чиновники склали протокол "Про адміністративне порушення правил благоустрою територій, забезпечення чистоти і порядку в місті Києві" – вже другий за останню добу.
19:26
Литвин наполягає на суді проти Мороза
Володимир Литвин впевнений, що виграє справу у суді. У цьому мало хто сумнівається, хоча б тому, що справу розглядає сумно відомий Печерський суд. Литвин судиться з Олександром Морозом, який назвав його ім'я серед тих, хто замішаний у зникненні Гонгадзе.
18:39
Кучма майже товаришує з Ющенком
Існує одна "залізна" прикмета - коли в президентській адміністрації починають спростовувати відсутність розбіжностей президента з будь-ким, це тільки зайвий раз підтверджує наростаючий конфлікт.
15:25
Жахлива таємниця в Україні веде до урядової кризи
Політична криза, яка уразила Україну, почалася із зникнення у вересні Георгія Гонгадзе, довгов'язого журналіста, який народився в Грузії та який мав схильність задавати різкі питання про президента Леоніда Кучму.
13:50
Детектив від Головатого та СБУ
Дивна історія трапилася з Сергієм Головатим у Страсбурзі. Працюючи на ПАРЄ, депутат мав намір отримати результати німецької ДНК-експертизи останків таращанського тіла. Однак "контактній особі" так і не вдалося зустрітися з ним. СБУ вирішила прокоментувати це повідомлення.
11:50
Інформкіллерство "теорії малих справ-2"
...Закривали газети, знімали програми, вимикали радіо, але ніхто не протестував насамперед серед тих, кого утискали. Жодна газета не вийшла на знак протесту з білими полосами на місці знятих матеріалів. Жодного разу спілкою журналістів навіть не обговорювалося питання загальнодержавного страйку журналістів.