29 січня 2001

Архів

Новини
19:01
Каліфорнійське життя Лазаренка
Кажуть, ніде у Каліфорнії сонце не сідає так красиво, як тут - у Сан-Франциско. Саме тут заходить зоря Павла Лазаренка. Сам він мешкає у Дублінській федеральній виправній установі, а його родина – у будинку з 41 кімнатою за 7 мільйонів доларів.
18:28
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У понеділок намети київської акції "Україна без Кучми" перемістилися до пам'ятника Архангелу Михайлу на площі Незалежності. Зараз у наметовому містечку столиці 6 наметів, в тому числі і так званий меморіальний намет імені Георгія Гонгадзе. З іншого боку площі почалися роботи із спорудження Монумента Незалежності, хоч все це викликає сумніви в киян, а коштує мільйони.
16:30
Долбанов-біс! або про "ау", що крутіше за "му-му"
"Значить, Президент боїться", - так прокоментував тато-пенсіонер одного мого знайомого повернення до семиденного Задзеркалля "Долбанова". А, як щодо мене, так президенту більше за все боятися треба ось таких Долбанових.( мовою оригіналу)
14:04
Єдиним фронтом проти Європи. Дурість чи провокація?
...Те, що Долганов дозволив собі минулої неділі, відмазуючи Кучму, шкодить уже всій державі та її громадянам, бо говорив "відмазувач" на державному телебаченні – рупорі влади. І це багатьма може бути сприйнято, як позиція цієї самої влади.
13:11
Кучма - чемпіон!
Кучма – це Ленін для наймолодшого покоління сучасної України. Майбутнє держави, діти від 3 до 14 років, входять у нове сторіччя зі світлим образом "гаранта", який наклав незабутній відбиток на їх вразливу натуру. 74,6 процента знають, хто такий "дядя Льоня". Він – переможець номінації "Найвідоміший українець серед дітей".
12:27
Тримайтесь, буде ще гірше
У найближчі п'ять років зруйнувати стійкий образ України у світі буде неможливо… Майбутні парламентські вибори - це крок назад навіть у порівнянні з попередніми… Новий парламент буде цілком пропрезидентським, що забезпечить особисту безпеку Кучми і його політичного режиму…
10:43
Смерть на дорозі
Другий понеділок поспіль приносить трагічну звістку про смерть народного депутата. Олександр Ємець, член фракції "Реформи-Конгрес" і екс-віце-прем'єр, загинув увечері в неділю в автокатастрофі.