Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук створить українську "Армію порятунку"?

Субота, 7 жовтня 2000, 19:20
Віктор Медведчук виступив на засіданні Соцінтерну Центральної та Східної Європи. Завдяки цьому українські сусіди тепер знають рецепт, як наздогнати цивілізований світ і витягнути Україну з болота.

Випадок дуже цікавий. На думку лідера СДПУ (о), наздогнати найбільш розвинуті країни, або хоча б скоротити відстань між ними й Україною можна за умови вступу партії до Соцінтерну. Про дивний зв'язок повідомило агентство Інтерфакс-Україна. Заради Соцінтерну Медведчук поставив перед партією ряд питань, що вимагають "рішень з урахуванням європейського досвіду": вихід на неполітичні групи, профспілки, молодіжні і жіночі організації, і, навіть, введення "традицій безкоштовної суспільної активності на загальне благо".

Щоправда, виступаючи на засіданні, Віктор Медведчук не ховав від східних Соцінтернаціоналістів і мету партії - "стати найвпливовішою політичною силою у суспільстві, перемогти на парламентських виборах 2002 року, створити в законодавчому органі стійку впливову демократичну більшість, закріпити за СДПУ(о) лідерство у такій більшості".

Після такого зізнання стає більш зрозумілим бажання СДПУ(о) влитися до світового Соцінтерну. Переваги членства у цій організації описав фонд "Співдружність". По-перше, це фірмовий знак, що свідчить про респектабельність партії, її міжнародному визнанні. По-друге, членство у Соцінтерні дозволяє впливати на політичну ситуацію в країні через рекомендації об'єднання, що має вплив на Раду Європи, інші європейські структури, а також прямі контакти з адміністрацією США. У випадку з СДПУ (о) Соцінтерн допоможе відмитися від іміджу партії олігархів і додасть ваги в очах президента.

Крім СДПУ (о) заявку на членство в Соцінтерні подали Соціалістична партія України і Соціал-демократичний союз. Крім того, на з'їзді "Батьківщини" Юлія Тимошенко вступ до Соцінтерну назвала однією з пріоритетних задач. Постійні контакти з організацією підтримує СДПУ Юрія Буздугана.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування