Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Запис Мороза - провокація іноземних спецслужб, заявляє Кучма

П'ятниця, 1 грудня 2000, 11:15
Кучма відкидає всі обвинувачення на свою адресу про причетність до зникнення Георгія Гонгадзе і навіть заявляє про те, що в цьому скандалі замішані "іноземні спецслужби".

Питання про Гонгадзе логічно прозвучало після його зустрічі в Мінську з президентом Грузії Едуардом Шеварднадзе. "Це провокація, можливо за участі іноземних спецслужб. Яких спецслужб, треба розібратися", - сказав Кучма, а Шеварнадзе додав: "Або здогадатися".

"Як сказав мій товариш (маючи на увазі главу своєї адміністрації Володимира Литвина): "Були часи і більш важкі, але підліше не було", - передає слова "гаранта Конституції" України агентство Інтерфакс-Україна.

Вцілому, Кучма розцінив заяву Олександра Мороза про його причетність до зникнення Гонгадзе як провокацію проти нього. Той факт, що він нічого не каже про те, чи дійсно відбувалися такі розмови між ним та Кравченком, наводить на логичний висновок – ця плівка справжня.

Тим часом, парламент вже вніс до порядку денного на наступний пленарний тиждень питання про спеціальне засідання Верховної ради з розслідування справи про зникнення журналіста Гонгадзе. Депутати планують запросити на це засідання президента, міністра внутрішніх справ, генерального прокурора, начальника Служби безпеки України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...