Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У генпрокуратурі думають швидко

Четвер, 1 лютого 2001, 18:09
Прокуратура вже встигла ознайомитися з журналістською діяльністю кореспондента "Известий" Яніни Соколовської і вирішити, що її професія до замаху ніякого відношення не має. До таких висновків слідство дійшло менше ніж за дві доби.

Для того, щоб пов'язати інцидент з професійною діяльністю спецкора російської газети, у слідства немає "об'єктивних даних". Про це, як передає Інтерфакс-Україна, в четвер повідомив заступник генпрокурора Сергій Винокуров. При цьому, зазначив він, така версія все ж таки перевіряється.

Що стосується фрази злочинця "Ну, що, допригалася?", то Винокуров вважає, що це може бути просто "одним із способів залякати жертву".

Заступник Потебенька також сподівається, що результати розслідування із цієї справи будуть "позитивним". "Всі районні управління внутрішніх справ Києва направлені на розкриття злочину, задіяні великі сили, і є детальний опис нападника", - сказав заступник генпрокурора.

Але головне інше – у прокуратури вже є перші солідні результати. Так, тільки в середу допитали понад 40 чоловік. Які, можливо, були свідками.

Про те, що ж трапилося у вівторок увечері з Яніной Соколовською, можна прочитати тут:

Ще один злочин проти журналіста

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...