Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція збирається кинутися Кучмі в ноги

П'ятниця, 2 березня 2001, 14:21
На 9 березня опозиція готує Кучмі сюрприз. Якраз у той момент, коли Кучма з іншими керівниками держави традиційно буде покладати квіти і схиляти голову перед великим Шевченком, цьому всіляко заважатимуть члени опозиції. Кучму зустрінуть пікетами біля пам'ятника та "прикольними" плакатами, зміст більшості з яких поки що не розголошується. "Мені хотілося б подивитися, як Кучма буде проходити мимо цих плакатів", - говорить учасник Форуму національного порятунку Володимир Філенко.

Він процитував лише єдиного вірша, який буде написаний великими літерами на плакаті пікетників.

І лани широкополі, і Дніпро, і кручі.
Кучма мучив, Кучма мучив,
Кучма хоче мучить.

Не дивлячись на те, що опозиція не має наміру застосовувати силові методи, Філенко не виключає, що окремі "радикально-настроєні" елементи будуть "кидатися під ноги" гаранту, тільки б він не дійшов до пам'ятника великому Кобзареві.

Форум, як відомо, утримується від поновлення наметових акцій. "Не наметами єдиними жива опозиція". Однак, за даними Філенка, не сьогодні - завтра студенти збираються поставити біля стін Червоного корпусу університету наметове містечко. Це буде виключно студентська акція, без "партійних наметів".

Що стосується подальшої тактики, Філенко розповів, як опозиція має намір йти у народ. Близько двадцяти активістів акції "Україна без Кучми", нарядившись у так званий "сендвіч" з антипрезидентськими плакатами, будуть проводити агітацію прямо на Хрещатику. Зробимо Кучмі "рекламу"!

Прийди на акцію! Вислови свою думку та домовся про зустріч біля Кобзаря 9 березня на вільному форумі "Української правди"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування