Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американські десантники пригріли Мельниченка

Середа, 7 березня 2001, 19:03
Мельниченко тиждень тому знаходився на військово-повітряній базі США, розташованій у місті Сустенберг у Нідерландах. "Рух за єдність" усупереч спростованню НАТО продовжує розвивати тему перебування майора на об'єктах Альянсу.

У Сустенберзі Мельниченко знаходився "за станом на 26 лютого", заявив секретар з ідеологічної роботи партії "Народний Рух України - за єдність" Олег Шеремета. У партії буде фотопідтвердження цього факту, і його в найближчі день-два передадуть до генпрокуратури.

Шеремета відмовився назвати джерело цієї інформації. За його словами, на цій базі в Сустенберзі раніше побувала делегація Руху, до складу якої входили Дмитро Панамарчук, Михайл Бойчишин, Ілько Кучерів, а також кілька українських тележурналістів.

На минулому тижні в Києві на прес-конференції лідер "Руху за єдність" Богдан Бойко повідомив, що Мельниченко знаходиться на одній із баз НАТО в Бельгії, Нідерландах або Люксембурзі. Тепер інформація більш конкретна - база не НАТО, а США. Втім, партії як і раніше, апелює до Альянсу.

"Народний Рух України завжди підтримував входження України в НАТО, однак, у даному випадку виникає питання, чи не порушує діяльність майора Мельниченкадоговір про партнерство України з НАТО, і чи не є це втручанням у внутрішні справи суверенної держави - України", - відповів Шеремета Альянсу, який назвав поведінку Бойка проявом психозу "холодної війни".

Передісторію конфлікту читайте тут:

Богдан Бойко знає, де знаходиться Мельниченко. Але нікому не скаже

Правда про Богдана Бойка

Висловити свою думку про нові факти можна на форумі УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування