Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Трудова Україна" дуже розсердилася

П'ятниця, 6 квітня 2001, 20:27
Найчисленніша депутатська група в парламентській більшості "Трудова Україна" (47 народних депутатів) заявляє, що, починаючи з п'ятниці, 6 квітня, не буде брати участі в роботі координаційної ради парламентської більшості, вважаючи роботу цього погоджувального органу в даних умовах безрезультативною.

Про своє рішення депутати-трудовики повідомили ЗМІ спеціальною заявою. У ній зазначається, що під час ухвалення законів України "Про парламентську більшість і парламентську опозицію", "Про президента України", "Про спеціального прокурора і спеціальних слідчих" та деякі інші законопроекти, фракції "Батькивщина", "Реформи-Конгрес", НРУ і УНР, а також група "Солідарність" "в черговий раз не виконали рішень координаційної ради більшості про солідарне голосування".

"Трудова Україна" нагадує, що ці депутатські групи і фракції офіційно входять до більшості, беруть участь в засіданнях координаційної ради і користуються розподіленою серед членів більшості квотою на участь в керівництві профільних комітетів.

Таким чином, "трудовики" нарешті зрозуміли, що епопея з перереєстрацією парламентської більшості з легкої руки опозиційних і полуопозиційних фракцій перетворилася на фарс. Досить пригадати, що один з головних опозиціонерів Володимир Філенко (фракція "Реформи-конгрес") поставив свій підпис першим в списку. Усміхаючись, депутати знову поставили свої підписи, а в роботі більшості нічого не змінилося.

Продовжимо далі читання заяви: "Враховуючи таку безпринципну позицію значної частини суб'єктів більшості Верховної Ради, які на догоду своїм інтересам зривають конструктивну роботу парламенту і відкрито переслідують тільки збереження керівних портфелів в профільних комітетах, депутатська група "Трудова Україна" в Верховній Раді України вважає, що парламентська більшість, створена у січні минулого року в Українському домі, після результатів голосування 5 квітня цього року остаточно втратила свою політичну доцільність і фактично перестало існувати".

Тут тільки можна ще раз нагадати слова Романа Безсмертного щодо необхідності зміни тексту угоди, під якою ставляться підписи…

Читайте матеріали про перереєстрацію:

"Батьківщина" ще не вирішила - підписувати чи ні

Перепис більшості почався


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...