Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На вихідних обиратимуть голову Народного Руху України

Субота, 5 травня 2001, 01:19
11 з'їзд Народного Руху України – частини колись єдиного Руху, яку очолює Геннадій Удовенко – відбудеться 5-6 травня у залі КПІ.

Серед питань порядку денного – обрання голови Народного Руху та "керівних органів партії". Один з членів партії Тарас Чорновіл неоднократно наголошував на тому, що буде ініціювати питання зміни лідера партії Геннадія Удовенка. Минулого тижня Рівненська обласна організація НРУ виступила з ініціативою запропонувати Віктору Ющенку вступити до партії та очолити Рух.

11 з'їзд відбудеться тому ж приміщенні, де у 1989 році пройшов установчий з’їзд НРУ. Перед зборами пресова агенція "Рух-Прес", створена при НРУ, з нагоди відкриття 11 з’їзду Народного Руху України пообіцяла кожному журналісту, акредитованому на заході, видати по "ящику іскристого шампанського" – у випадку, якщо той принесе "картку акредитації журналіста з перших (установчих) зборів Народного Руху України, які відбувалися 8-10 вересня 1989 року".

"А на того, хто засвідчить свою журналістську акредитацію на другому з’їзді Руху, що відбувся 25-28 жовтня 1990 року, чекає втішний приз – пляшка закарпатського коняку. Кожен журналіст, який просто прийде на 11 з’їзд, однаково не залишиться спраглим", - також повідомило агентство "Рух-Прес".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування