Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плющ запросив би Ющенка очолити блок "Трудової України", аграріїв, "Регіонів" та НДП

Понеділок, 2 липня 2001, 16:46
Голова Верховної Ради Іван Плющ вітав би рішення Ющенка очолити блок чотирьох центристських партій. Про це він заявив у понеділок на прес-конференції.

"Альтернативи єднанню демократичних сил немає, інша річ, коли вони це зроблять і в якому обсязі. Я назвав трьох суб'єктів, які могли б бути основою цього блоку: НДП, Аграрну партію і Партію регіонів", - сказав Плющ.

Він зазначив, що "лідери цих партій провели цілий ряд консультацій, і вийшло, що вже і четверта партія – "Трудова Україна" – уклала договори про партнерство і співробітництво і з НДП, і з Аграрною партією, і з Партією регіонів". "Тому вже вимальовуються не три стовпи, а чотири. Викристалізовується центристський блок, куди входитимуть всі чотири партії. Яку позицію займе Віктор Андрійович – це треба запитати у нього. Я повторюю, якщо б Ющенко прийшов до цього блоку – це було б цілком нормально і я запрошував би його".

Плющ додав, що "краще прокоментував би це Ющенко, оскільки я не знаю, хто що йому пропонує". "Особисто я йому нічого не пропонував", - додав він.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...