Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під час реконструкції Києва 7 робітників отримали травми, один з них помер

Четвер, 9 серпня 2001, 13:03
Сім чоловік були травмовані під час реконструкції площі Незалежності, Бесарабського кварталу і залізничного вокзалу у Києві, в тому числі один - зі смертельним наслідком.

Про це повідомили в Державному департаменті з нагляду за охороною праці.

Зокрема, на площі Незалежності зафіксовані 4 випадки травматизму. Один робітник розбився на смерть, впавши з висоти. Іншого таке падіння призвело до травм, один робітник був травмований при зсуві бетонної плити, ще один - коли перекинувся навантажувач.

На реконструкції залізничного вокзалу і Бесарабської площі отримали травми 3 людини. У двох випадках люди впали з висоти, в третьому - падіння при пересуванні по будівельному майданчику.

Згідно з даними Держнаглядохоронпраці, основними причинами травматизму виявилися "недостатня організація безпечного виконання робіт, а також порушення трудової і виробничої дисципліни безпосередньо виконавцями робіт".

Остання масштабна реконструкція Києва почалася зимою 2000 року з центрального залізничного вокзалу. Центр міста і ряд основних районів зазнав активної реконструкції навесні цього року. Міська влада збирається закінчити основні роботи до 10-ї річниці незалежності України.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування