Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переговори про участь в "Нашій Україні" ведуть Ліберальна партія, Аграрна партія та "Солідарність"

Вівторок, 4 вересня 2001, 21:11
Фундаторами "Нашої України" проведена "велика організаційна робота, є вже основа того, що можна назвати штабом", сказав у вівторок в інтерв'ю УП лідер Українського народного Руху Юрій Костенко. Щодо "конструкції блоку – ведуться переговори з низкою партій, які ще не ухвалили рішення про приєднання до блоків". "Я маю на увазі Ліберальну партію, Аграрну партію, "Солідарність" серед потенційних союзників", - заявив він і додав, що, на його думку, їх приєднання до коаліції Ющенка є "абсолютно реалістичні".

Костенко зазначив, що у переговорах бере участь Петро Порошенко, який є заступником голови Партії регіонів Азарова, що вже входить до блоку ТУНДРА. На запитання про ліквідацію "Солідарності" після об'єднання п'яти партій в Партію регіонів Костенко сказав: "Юридично вона існує".

"Як політик з великим стажем можу сказати, що буде багато перешкод тому, щоб до блоку Ющенка увійшли ті партії, які формувалися як адміністративні одиниці, – сказав Костенко. – Аграрна партія в цьому сенсі дуже керується побажаннями Банкової".

Лідер УНР також зазначив, що переговори щодо формування "Нашої України" Ющенко проводить особисто. "Дата проголошення блоку буде зумовлена виборчим законодавством", - сказав Костенко.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування