Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У п'ятницю Лазаренко повинен з'явитися в суді

П'ятниця, 7 вересня 2001, 14:41
7 вересня в Федеральному суді з карних справ Сан-Франциско повинне відкритися судове засідання у справі екс-прем'єра України, 48-річного Павла Лазаренка.

У графіку судових засідань розгляд справи Лазаренка запланований, хоч адвокат екс-прем'єра Тед Кассмен уважає, що засідання суду може бути перенесене. Нову дату, як і причину відстрочки, він не уточнив.

У той же час секретар Федерального суду з карних справ стверджує, що в графіку судових засідань справа Лазаренка, як і раніше, є.

Екс-прем'єр України звинувачується по 53 пунктах американського законодавства. Тут цілий набір довершених ним злочинів, з яких основними є - відмиття викрадених ним грошей з бюджету України, корупція і шахрайство. Якщо суд визнає його провину, Лазаренку загрожує тюремне ув'язнення до 20 років.

Колишній глава уряду України може позбутися не тільки викрадених ним грошей, але і нерухомого майна, придбаного в США. Справа в тому, що дружина Лазаренка, коли її чоловік вже був під арештом, купила в надто дорогому районі під Сан-Франциско, Тібуроне, маєток вартістю більше 6 млн доларів. Цю суму, як стверджують свідки, вона виклала готівкою. Як тут вважають, такі гроші належали не дружині екс-прем'єра України, а самому Лазаренку.

РІА*"Новости"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...