Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відвертощі від Азарова: він уміє соромитися і чомусь як приклад свого наступника наводить ес-дека

Понеділок, 3 грудня 2001, 20:22
Глава Податкової адміністрації Микола Азаров заявив, що поки не перейшов на українську мову, оскільки соромиться говорити неправильно.

"Я прийшов на роботу о 8 годині, пішов о 10 [вечора]. Якби у мене було хоч би півгодинки вільних, щоб я закрив двері і порепетирував [українську мову]. У мене є з ким порепетирувати. Я ж мову розумію, знаю всі слова. Треба вимову відпрацювати. Для цього потрібна практика, щоб я не соромився".

Зі слів Азарова, він не хоче починати говорити українською мовою, тому що журналісти почнуть над ним "сміятися". "Як Мороз мене під'юджував у Верховній Раді! Тільки я починав державною мовою виступати [під час роботи депутатом в минулому скликанні парламенту], а він з трибуни говорить: ви краще перейдіть на російську, а то ми вас не розуміємо".

Ще одна заява голови ДПАУ примусила журналістів замислитися. Азаров розказував про те, що бореться за залучення до Партії регіонів тільки щирих прихильників, і навів дивний приклад. "Ставши сьогодні главою партії, говорю всім своїм: почекайте, не вступайте. Подумайте. Я завтра, може, вийду з цієї посади [глави ДПАУ], і на моє місце поставлять соціал-демократа, так ви що, будете в соціал-демократи вступати", - дивно зазначив Азаров.

Відомо, що керівником Львівської податкової адміністрації є член Аграрної партії Сергій Медведчук, рідний брат лідера СДПУ(О) Віктора Медведчука.

На прес-конференції в понеділок Азаров уникав відповіді на питання щодо того, чи ухвалив він для себе рішення залишитися на чолі Партії регіонів. Водночас в одній з реплік пролунали такі слова: "Я на вибори не йду, я працюю на відповідальній посаді".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування