Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трансферні пристрасті по Реброву продовжуються

Четвер, 3 січня 2002, 09:08
Форвард збірної України та лондонського "Тоттенхема" Сергій Ребров продовжує бути одним з головних героїв трансферних чуток в Європі. Цього разу Реброва окрім римського "Лаціо" "сватають" в іспанські клуби "Валенсія" та "Барселона".

Нагадаємо, що у кінці 2001 року з'явилася інформація, що Реброва, який просиджує в цьому сезоні на "банці" у складі "Тоттенхема", хотів би бачити у своїй команді тренер "Лаціо" Альберто Дзаккероні.

За даним авторитетного італійського футбольного сайта Сalciomercato, агенти Реброва вже на цьому тижні збираються обговорити з керівництвом клубу питання про трансфер свого клієнта.

У той же час римляни готові заплатити певну суму і віддати іспанського хавбека Івана Де Ла Пенью до Лондона. Нині ж "Лаціо" потребує підсилення атакуючого потенціалу. Ковачевич залишив команду, перейшовши до "Реал Сосьєдада", Клаудіо Лопес і Сімоне Індзаги надто нестабільні, а Ернан Креспо схильний до травм.

Ребров вже також не приховує своє бажання пограти в Італії. "Я щасливий, коли думаю про те, що "Шпори" хочуть продати мене. Останнім часом я став грати більше, але тільки тому, що Фердінанд отримав травму, - заявив Сергій. - Я точно залишу "Тоттенхем". Моя мрія - грати за "Лаціо", - передає слова Сергія НТВRu.com.

Тренер "Лаціо" Альберто Дзаккероні також підтвердив, що був би радий бачити у себе у команді форварда збірної України і лондонського "Тоттенхема" Сергія Реброва.

Дзаккероні також сказав, що буде наполегливо стежити за Ребровим, оскільки його манера гри дуже підходить під стиль гри "Лаціо". "Ребров - хороший гравець, він грає у швидкий футбол, в який грає "Лаціо", - сказав Зак.

Попри все вже у Новому році з'явилася інформація, що "лаціалі" прийдеться відмовитися від наміру придбати українця, і одна з проблем - це фінанси. Римляни відчайдушно намагаються зменшити платіжну відомість клубу, а якщо врахувати, що у клубі залишаються Фіоре і Меньдьєта, то придбання Реброва серйозно ударить по бюджету клубу.

"Ми не маємо намір розлучатися з Фіоре і Меньдьєтою. Меньдьєта - дуже цінний гравець, і я не хочу втрачати його, а також Фіоре у найближчі три-чотири місяці. Я поговорив з гравцями і ми знайшли взаєморозуміння", інформує сайт "Українські футболісти".

Ще одним клубом, який, за чутками, "поклав око" на Реброва, є команда англійської Прем'єр-Ліги "Фулхем", яка навіть запропонувала за українця 10 млн. англійських фунтів.

Як би там не сталося, але нині можна відзначити одне - Ребров найближчим часом залишить "Тоттенхем". І якщо українцю запропонують продовження кар'єри на Туманному Альбіоні, то нейпевніше Сергій залишиться в Англії, так як неодноразово зауважував, що йому подобається ця країна.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування