Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НРУ" Бойка не має намір виключати Понамарчука з рядів лідерів блоку

Середа, 9 січня 2002, 19:37
Виборчий блок "Народний Рух України" заявляє про те, що не має жодного відношення до оприлюднення його членом Дмитром Понамарчуком інформації про ніби причетність лідерів блоків "Наша Україна" Віктора Ющенка і "Єдність" Олександра Омельченка до організації зміщення Віктора Медведчука з посади першого віце-спікера.

"Заява Дмитра Понамарчука про скандальну телефонну розмову Ющенка і Омельченко не має жодного відношення до позиції "Народного Руху України", оскільки політичного рішення з цього приводу не приймалося. Це точка зору Понамарчука, який не є офіційною особою ні партії, ні блоку", - говориться в заяві співголови Народного Руху України за єдність Георгія Філіпчука, переданій у середу до агентства Інтерфакс-Україна.

"Виборчий блок "Народний Рух України" не буде використати "чорний" PR ні під час виборчої кампанії, ні після неї, навіть в боротьбі зі своїми опонентами. Використання антитези в політичній боротьбі ще нікому не приносило ні політичних, ні моральних дивідендів", - говориться в заяві.

Як повідомлялося, в середу один з лідерів НРУ (є), директор агентства "Рух-прес" Понамарчук оприлюднив начебто запис телефонної розмови двох політиків. Директор "Рух-прес" повідомив, що розмова була записана 13 грудня минулого року в день голосування з питання про відставку Медведчука і стосувався саме цієї події. У аудіозапису мову йде про тиск Омельченка на Ющенка з метою забезпечити необхідну кількість голосів при безпосередньому голосуванні.

Читайте також:

Плющ чекає нові передвиборні "касетні скандали"

ЮЩЕНКО ВІДМОВИВСЯ КОМЕНТУВАТИ СКАНДАЛЬНУ РОЗМОВУ З ОМЕЛЬЧЕНКОМ

МЕДВЕДЧУК СПОКІЙНО СПРИЙНЯВ СКИДАННЯ "КОМПРОМАТУ"

ВІЙНА КОМПРОМАТІВ ПОЧАЛАСЯ. ОПРИЛЮДНЕНІ "РОЗМОВИ" ЮЩЕНКА І ОМЕЛЬЧЕНКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування