Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Важкохворих на виборах не буде. Зате буде Вересень

Субота, 2 лютого 2002, 16:39
Центрвиборчком України в суботу зареєстрував два партійних списки кандидатів в депутати - Соціал-демократичної партії України і блоку "Зубр".

За партійним списком СДПУ зареєстровані 70 кандидатів, відмовлено в реєстрації 55, в тому числі лідеру партії Юрію Буздугану, який займає перший номер в списку.

За списком блоку "Зубр" (За Україну, Білорусію, Росію), до складу якого увійшли партії "Світло зі Сходу" і "Союз праці", зареєстроване 30 кандидатів, в тому числі лідер блоку, народний депутат Олександр Чародєєв.

ЦВК також розглянув повторно подані документи і зареєстрував кандидатів в депутати за партійними списками Української морської партії - 5, Народної партії вкладників і соціального захисту - 11, блоку "Наша Україна" - 19, Селянської партії - 11, Команди озимого покоління - 24. За списком "КОП" під номером 3 зареєстрований відомий журналіст Микола Ситник (Вересень).

Центрвиборчком відмовив в реєстрації списку Партії реабілітації важкохворих України через оформлення документів невідповідним чином. Зокрема, повідомив член ЦВК Олександр Гашицький, копія посвідчення про реєстрацію партії і статуту не завірені в Мінюстиції після оголошення початку виборчого процесу.

ЦВК також відклав розгляд документів про реєстрацію списку блоку "Райдуга", оскільки як за його реєстрацію, так і проти, проголосувала однакова кількість членів ЦВК (по 6) і ще два члени утрималися.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...