Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американці запитували Кушнарьова про адмінресурс на Харьківщині

Вівторок, 5 лютого 2002, 13:13
Проблема виборів в Україні дуже цікавить Сполучені Штати, насамперед Держдепартамент. Про це сказав Харківський губернатор Євген Кушнарьов в інтерв'ю місцевим ЗМІ за підсумками 6-денного візиту до США. Він підкреслив, що під час бесіди з координатором допомоги новим незалежним державам Уїльямом Тейлором, що тривала 1 годину 40 хвилин, темі виборів було приділено півгодини.

Як відзначив губернатор, американську сторону дуже цікавило, чи буде забезпечено чесність і прозорість виборів і чи позначиться на результаті голосування адмінресурс. Кушнарьов заявив, що "висловив свою позицію з усіх цих питань і, мені здається, вона була сприйнята з розумінням". Яка саме його позиція, губернатор не уточнював.

Принаймні, на рівні керівництва виборчих комісій в Харківській області, на відміну від багатьох регіонів, не відчувається гегемонії "харчоблоку". У 14 округах регіону його представники мають 2 посади голів комісій, 3- заступників голови і 1- секретаря. Найбільше місць в трійках керівників комісій має "Едність" (4 місця), СДПУ(о), Партія зелених, "Реформи і порядок" і "Батькивщина" - по 3.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...