Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Михайло Леонтьєв продовжує сперечатися з "Нашою Україною"

Четвер, 7 лютого 2002, 11:38
Публікація у виданні "Вести.Ру", в якій наводився коментар російського журналіста ОРТ Михайла Леонтьєва на рішення Шевченківського суду Києва, не була "добре спланованою політичною провокацією", а була лише оперативною реакцією на вирок Шевченківського райсуду.

Про це повідомляють Вести.Ру, у відповідь на звинувачення блоку "Наша Україна". Російський журналіст Михайло Леонтьєв в інтерв'ю "Вестям" грубо прокоментував рішення Шевченковського райсуду Києва, згідно з яким журналіст зобов'язаний вибачиться перед дружиною Віктора Ющенка Катериною Чумаченко за образу честі та гідності, а також виплатити їй 2,5 тисячі гривень за матеріальний і моральний збиток.

"Наша Україна" у свою чергу звинуватила Леонтьєва у "спланованій піар- акції". "Весті.Ru" попросили Леонтьева прокоментувати заяву блоку "Наша Україна".

"Цей піар (заява "НУ" - Вести.Ру) я не замовляв. Отже, якщо вони вважають, що я комусь щось винен, прохання до мене не звертатися. А по суті моя претензія була у тому, що український суд влаштував цивільний процес наді мною без мене.

І взагалі, що означає "Наша Україна"? Хто вони такі? Я вважаю, що Україна - наша. Але взагалі-то, порівняно з проблемами законно обраного президента України Леоніда Даниловича Кучми, проти якого ці хлопці хочуть порушити кримінальну справу, мої проблеми з цією бандою під назвою "Наша американська Україна" просто мізерні".

Виборчий блок "Наша Україна", очолюваний Віктором Ющенком, оприлюднив офіційну заяву з приводу опублікованого "Вестямя.Ру" висловлювання російського журналіста, ведучого телепрограми "Однако" (канал ОРТ) Михайла Леонтьєва.

У матеріалі "України не існує" Леонтьєв коментував рішення Шевченківського райсуду Києва. У досить різкій формі висловив невдоволення позовом Чумаченко і рішенням суду і засумніватися в тому, що рішення українських судів взагалі мають якусь юридичну силу за межами території цієї республіки.

У заяві "Нашої України" сказано, що блок розцінює скандальну діяльність ведучого телепрограми "Однако" російського каналу ОРТ Леонтьєва, зокрема, його останнє висловлювання на адресу України, як добре сплановану політичну провокацію, втручання у внутрішні справи держави".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування