Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ржавський став дисидентом

Четвер, 7 лютого 2002, 12:04
Парламентська фракція "Солідарність" виключила зі своїх рядів народного депутата Олександра Ржавського. Про це в кулуарах парламенту журналістам повідомив глава фракції Петро Порошенко.

За його славами, підставою для цього рішення стало порушення Ржавським договору фракції "Солідарність" про підтримку на виборах блоку "Наша Україна", а також його "авантюрні дії" з реєстрацією блоку "За Ющенка!".

Порошенко також сказав, що ЦВК відмовив у реєстрації блоку Ржавського не з політичних, а з юридичних причин: "Формальними підставами стало те, що з'їзди партій-учасниць були проведені після початку виборчого процесу [тобто після 31 грудня 2001 року]. Крім того, лідери партій, що підписали угоду про створення блоку, не були уповноважені укладати договір з лідером Слов'янської партії Олександром Базилюком, яка також увійшла до блоку "За Ющенка!", сказав Порошенко.

Він також повідомив, що в округах, де висунені кандидати від "Нашої України", дуже часто спостерігаються "політичні двійники".

За даними Інтерфакс-Україна, склад фракцій виглядає тепер таким чином: у фракцію Компартії входять 113 народних депутатів, "Трудова Україна" - 38, СДПУ(О) - 32, "Батьківщина" - 24, "Регіони України" - 23, УНР - 22, "Едність" - 21, "Солідарність" - 20, Соцпартії - 17, НДП, ПЗУ, "Реформа-Конгрес" і "Яблуко" - по 15, НРУ і "Демсоюз" - по 14.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...