Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Невідомі викрали план маршруту Тимошенко, а депутата зіштовхнули під поїзд

Неділя, 3 березня 2002, 15:27
У суботу зранку при поверненні з Києва на голову Луганської міської організації "Батьківщини" Анатолія Ткаченка було скоєно напад, повідомляє прес-служба Блоку Тимошенко. Сталося це на станції "Слов'янськ" в момент передачі партійних документів керівнику Донецької обласної організації, народному депутату України Валентину Зубову.

У пакеті, який отримував Зубів, були план і маршрут пересування лідера БЮТи Юлії Тимошенко по Донецькій області, куди вона повинна приїхати 5-6 березня. Нападникам вдалося заволодіти документами.

При цьому четверо невідомих важко побили Ткаченка, а народного депутата Зубова кинули під товарний поїзд. Завдяки чистій випадковості трагедії вдалося уникнути, говориться в повідомленні.

"Всі залишилися живі, але з важкими травмами вони були вимушені звернутися до лікарів. У Анатолія Ткаченка діагноз - удар грудної клітки, струс головного мозку, численні удари, садно і гематоми. За фактом нападу порушено кримінальну справу, ведеться слідство", - зазначається в заяві керівника Луганського відділення Блоку Юлії Тимошенко Ігоря Артюшенка.

Події на слов'янському вокзалі БЮТи вважає "частиною добре спланованої компанії, мета якої – зупинити демократичну опозицію в особі Блока Юлії Тимошенко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування