Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Всі профспілки Донбасу пішли від Ющенка до "За єдУ"

Вівторок, 5 березня 2002, 20:45
Заступник глави Партії регіонів, народний депутат Володимир Рибак заявляє про підтримку блоку влади з боку всіх профспілкових об'єднань Донецької області. "Я як координатор блоку "За єдину Україну" на Донеччині на минулому тижні підписав партнерську угоду з 22 профспілками Донецької області", - заявив Рибак в інтерв'ю "Українській правді".

Він зазначив, що дані профспілкові об'єднання входять до Федерації профспілок України. Як відомо, ФПУ виступила на підтримку "Нашої України", а глава профспілок Олександр Стоян посідає друге місце в списку блоку Ющенка.

Коментуючи підтримку блоку "За єдУ" профспілками області, Рибак висловив припущення, що Стояну, "перш ніж виступати від імені когось, треба було зібрати і запитати людей".

Рибак зазначив, що не тиснув на представників профспілок: "Ми зібралися, я висловив свою думку, і висловили свою думку всі 22 профспілки. Я сказав: Ось договір. Бажаєте підписувати - підписуйте, не бажаєте - не підписуйте".

Він додав, що "кожний висловив свою думку на цій зустрічі в присутності ЗМІ". "На плівки знята думка кожного, і ми підписали угоду", - повідомив Рибак.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування