Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма може бути зацікавлений у смерті Малєва?

Четвер, 7 березня 2002, 09:46
У розпорядженні тимчасової слідчої комісії з розслідування справи Георгія Гонгадзе опинилися плівки, які стосуються причетності президента Леоніда Кучми до нелегального продажу зброї. Про це у четвер під час виступу на засіданні Верховної Ради заявив голова комісії Олександр Жир.

Жир також заявив, що готовий надати депутатам записи, які свідчать про причетність Кучми до продажу зброї. Він наголосив, що "це надзвичайно серйозні речі", які стосуються іміджу не президента, а держави.

За словами Жира, на цих плівках є розмова між Кучмою і Малєвим, і про наявність таких записів у комісії президент знав за 4 дні до ДТП з Малєвим. Зараз, упевнений він, ніхто не може точно сказати, що відбулося з генеральним директором "Укрспецекспорта".

Володимир Малєв, керівник державної компанії "Укрспецекспорт", яка займається експортом і імпортом продукції і послуг військового і спеціального призначення, загинув у дорожньо-транспортній пригоді 6 березня 2002 року.

Крім того, Жир повідомив, що комісія має в своєму розпорядженні матеріали, які свідчать, що один із загиблих охоронців голови Верховної Ради Івана Плюща мав в своєму розпорядженні "велику кількість інформації, що стосується так званих записів у кабінеті президента".

Олександр Жир закликав депутатів підтримати проект постанови про проведення спеціального засідання Верховної Ради за участю президента Кучми. "Парламент – це остання структура, яка може зупинити рух держави до диктатури", - додав він.

Читайте також:

У автокатастрофі загинув головний куратор продажу української зброї

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування