Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порушена кримінальна справа за фактом ДТП, в якій загинув Малєв

Четвер, 7 березня 2002, 11:04
Порушена кримінальна справу за фактом автокатастрофи, в якій загинув генеральний директор компанії "Укрспецекпорт" Валерій Малєв.

Причини аварії з'ясовує слідча оперативна група Полтавського обласного управління Міністерства внутрішніх справ України, повідомив перший заступник начальника обласного УВД Павло Дмитрів.

Як повідомлялося, Малєв потрапив в аварію на трасі Київ-Бориспіль-Дніпропетровськ у районі сіл Святилівка і Бугаєвка Глобінського району Полтавської області - майже на кордоні Черкаської і Полтавської областей. Він повертався з Запоріжжя в Київ за кермом автомобіля "Ауді А-8". З Малєвим їхав пасажир Сергій Красієв, який практично не постраждав.

Як повідомили агентству у місцевому ДАІ, за попереднім даними, Малєв заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з КамАЗом-напівпричепом з цистерною, що їхав у бік Дніпропетровська і який мав житомирські номери. Він ударився "водійським" боком автомобіля у задній міст КамАЗа, тобто фактично потрапив між грузовиком і причепом. КамАЗ у результаті ДТП перекинувся, його водій залишився живий.

Валерій Іванович Малєв очолював Державну компанію з експорту й імпорту продукції і послуг військового і спеціального призначення ("Укрспецекспорт") з квітня 1998 р. Він народився в 1939 р. в Запоріжжі. Закінчив електротехнічний факультет Запорізького машинобудівного інституту. Був заввідділом машинобудування Запорізького обкому Компартії України, Генеральним директором НПО "Трансформатор" (м. Запоріжжя), 1-м секретарем Запорізького обкому КПУ, гендиректором Заводу спеціального технологічного обладнання (м. Запоріжжя), головою правління, АТ "Електротехнологія", замголови Запорізької облради. У 1995-97 рр. - міністр машинобудування, військово-промислового комплексу і конверсії України. У 1997-98 рр. - радник президента України. З 1996 р. - член Ради національної безпеки й оборони України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування