Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спеціального засідання депутатів 12 березня не буде

Четвер, 7 березня 2002, 11:10
Верховна Рада України у четвер не внесла у порядок денний роботи останньої сесії парламенту 3-го скликання проект постанови про проведення 12 березня пленарного засідання з порядком денним "Про ситуацію у країні у зв'язку з підтвердженням достовірності аудіозапсиів Миколи Мельниченка у кабінеті президента України".

За прийняття відповідного проекту постанови за основу проголосували 172, не голосували - 153 з 325 депутатів, зареєстрованих у залі.

Не взяли участь у голосуванні центристські фракції.

Парламент також не підтримав питання про внесення до порядку денного дня проекту постанови, відповідно до якого пропонувалося надати голові спеціальної слідчої комісії з справи Георгія Гонгадзе Олександру Жиру ефірний час для виступу на телеканалі УТ-1.

Крім цього, депутати не підтримали пропозицію внести до порядку денного питання про перейменування комісії Жира у комісію з імпічменту президента.

У ході голосування за прийняття даних постанов за основу голосували фракції Компартії, "Батьківщини", "Яблука", частково "Реформи-Конгрес" і Українського Народного Руху.

Парламент перейшов до розгляду питань, внесених в порядок денний на четвер.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування